Hirtshals Fiskehus
Sydvestkajen 7
Hirtshals

Hirtshals Fiskehus

Vi byder velkommen i Hirtshals Fiskehus, en sæsonbetonet fiske café og fiske butik, som holder åbent fra påske til og med efterårsferien. Vi serverer alt fra stjerneskud og smørstegt rødspætte til muslingesuppe, fiskefilet og meget mere. Al vores fisk bliver købt på auktionen dagligt og bliver leveret kun få timer senere, klar til at blive serveret til vores kunder. Vi sætter stor pris på, at der kun bliver brugt friske råvarer og alt vores fisk er fersk.
Vi serverer kun fiskeretter med friske råvarer

Al vores fisk bliver købt på auktionen dagligt og bliver leveret kun få timer senere, klar til at blive serveret til vores kunder. Vi sætter stor pris på, at der kun bliver brugt friske råvarer og alt vores fisk er fersk. Fisken bliver også solgt i vores lille fiskebutik, som ligger i forlængelse af caféen, hvor man bl.a. kan købe fersk fisk, skaldyr, røgvarer, sandwich, lune fiskefrikadeller, vin og olier.

Hyggelig lille fiskebutik

Vi byder velkommen i Hirtshals Fiskehus, en sæsonbetonet fiske butik og fiske café , som holder åbent fra påske til og med efterårsferien. Vores fisk bliver købt på auktionen dagligt og bliver leveret kun få timer senere, klar til at blive solgt til vores kunder.

Fiskebutikken som ligger i forlængelse af cafeen, byder bl.a. på fersk fisk, skaldyr, røgvarer, lune fiskefrikadeller, vin og olier. Vi tager gerne imod evt. ordre på fisk, forhører os på auktionen om dette skulle være tilgængeligt på dagen og giver straks en tilbagemelding til kunden.

Et fiskehus med en helt unik placering

Vi har en helt unik og attraktiv placering, med kun få meter til havnebassinet og frit udsyn til fiske bådene. Caféens indendørs pladser har en hyggelig atmosfærer med lokal stemning. Billederne er taget i nærområdet, dekoration i form af sand, sten og paller giver en hyggelig maritim atmosfære, hvor også en glasvæg giver udsyn til vores fiskebutik.

Vi serverer bl.a. skaldyrs- og fiskeplatter, hel smørstegt rødspætte, fiskeburger, fiskefilet med pommes og meget mere. Vi har også gammeldags is med hjemmebagte isvafler og hjemmelavet guf.

Billeder fra Fiskehuset