Hirtshals Fiskehus
Sydvestkajen 7
Hirtshals

Hirtshals Fiskehus

Vi byder velkommen i Hirtshals Fiskehus, en sæsonbetonet fiske café, som holder åbent fra påske til og med efterårsferien. Vi serverer alt fra stjerneskud og smørstegt rødspætte til muslingesuppe, fiskefilet og meget mere. Al vores fisk bliver købt på auktionen dagligt og bliver leveret kun få timer senere, klar til at blive serveret til vores kunder. Vi sætter stor pris på, at der kun bliver brugt friske råvarer og alt vores fisk er fersk.

Vi serverer kun fiskeretter med friske råvarer

Al vores fisk bliver købt på auktionen dagligt og bliver leveret kun få timer senere, klar til at blive serveret til vores kunder. Vi sætter stor pris på, at der kun bliver brugt friske råvarer og alt vores fisk er fersk. 

Et fiskehus med en helt unik placering

Vi har en helt unik og attraktiv placering, med kun få meter til havnebassinet og frit udsyn til fiske bådene. Caféens indendørs pladser har en hyggelig atmosfærer med lokal stemning. Billederne er taget i nærområdet, dekoration i form af sand, sten og paller giver en hyggelig maritim atmosfære.

Vi serverer bl.a. skaldyrs- og fiskeplatter, hel smørstegt rødspætte, fiskeburger, fiskefilet med pommes og meget mere. Vi har også gammeldags is med hjemmebagte isvafler og hjemmelavet guf.

Billeder fra Fiskehuset